Tukijat

Annan toiminta sosiaali- ja terveyslautakunnassa on ollut parasta, mitä olen luottamustehtävissä nähnyt. Hän on ottanut selvää, vaikuttanut etukäteen, etsinyt rakentavia ratkaisuja. Toimintaa on ohjannut syvällinen yhteiskunnallinen näkemys ja erittäin korkea moraalinen taso.
Jouko Kajanoja, yhteiskuntapolitiikan dosentti

Anna on älykäs, luotettava ja oikeudenmukainen ihminen, joka kuuntelee toisia oikeasti ja arvostaa avoimuutta ja rehellisyyttä.
Marja Nikkola, toimintaterapeutti ja luottamusmies

Anna ottaa vastuun niistä tehtävistä, joihin me muut valitsemme hänet. Rauhallisuus ja asioihin perehtyminen saavat meidät luottamaan Annan poliittiseen työhön.
Kati Peltola, entinen kansanedustaja, Helsinki

Tehdessäni aikanaan yhteistyötä kanssaan Helsingin sote-lautakunnassa vakuutuin, että juuri Annan kaltaisia päättäjiä politiikkaan tarvitaan. Nyt Annalla on myös huomattavasti aiempaa pidempi poliittinen kokemus, joka ei ole murentanut tinkimättömyyttään puolustaa yhdenvertaisuutta ja heikommassa asemassa olevia ihmisiä.
Miina Kajos, neurobiologi, sosionomi, Helsinki

Anna selvittää päätöksiin tulevien asioiden taustat asiakkaiden tarpeista lähtien ja kuullen henkilöstöä. Hän myös ymmärtää ennalta ehkäisevien ja oikea-aikaisten palvelujen merkityksen.
Mirja Pirskanen, terveydenhoitaja ja luottamusmies

Tarvitsemme kansanedustajia, joille yhdenvertaisuus on ykkösasia. Anna Vuorjoki on tehnyt valtuutettuna Helsingissä konkreettisia tekoja yhdenvertaisuuden puolesta ja hänen aloitteensa tuloksena kaupungin työntekijöille on tarjottu koulutusta sateenkaarinuorten kohtaamisessa. Anna ymmärtää, että pieniltäkin tuntuvat asiat, kuten vaikkapa vessojen sukupuolimerkinnät, ovat yhdenvertaisuuden kannalta isoja ja että asiat eivät etene, ellei niistä puhuta. Anna tietää myös, ettei puhe riitä, vaan yhdenvertaisuuden vuoksi pitää jaksaa puurtaa, vääntää ja tehdä työtä. Siksi haluan Annan eduskuntaan.
Riikka Taavetti, VTT, post doc -tutkija

Suomi tarvitsee kaikille oikeudenmukaiset ja inhimilliset sosiaali- ja terveyspalvelut ja Suomen eduskunta Annan kaltaista eettistä ja rautaista sote-asiantuntijaa.
Dan Koivulaakso, kaupunginvaltuutettu.

Anna on vastuuntuntoinen ja oikeamielinen ihminen, joka todella kuuntelee jokaista mielipidettä ja arvostaa myös vieraita näkökulmia.
Atte Varis, psykologi ja psykoterapeutti

Anna on valveutuneesti toiminut sekä Helsingin asukastalojen, erityisesti
Oulunkylän Seurahuoneen että viheralueiden puolesta!

Erwin Woitsch, Oulunkylä-Seuran varapuheenjohtaja

Jos haluat tukea Annan eduskuntavaalikampanjaa taloudellisesti:
FI16 1366 3500 2152 31 / Anna Vuorjoen tukiryhmä
Ehdokkaiden tukiyhdistykset saavat kerätä rahaa ilman keräyslupaa puoli vuotta ennen vaaleja