Tukijat

Annan toiminta sosiaali- ja terveyslautakunnassa on ollut parasta, mitä olen luottamustehtävissä nähnyt. Hän on ottanut selvää, vaikuttanut etukäteen, etsinyt rakentavia ratkaisuja. Toimintaa on ohjannut syvällinen yhteiskunnallinen näkemys ja erittäin korkea moraalinen taso.
Jouko Kajanoja, yhteiskuntapolitiikan dosentti

Anna on älykäs, luotettava ja oikeudenmukainen ihminen, joka kuuntelee toisia oikeasti ja arvostaa avoimuutta ja rehellisyyttä.
Marja Nikkola, toimintaterapeutti ja luottamusmies

Anna selvittää päätöksiin tulevien asioiden taustat asiakkaiden tarpeista lähtien ja kuullen henkilöstöä. Hän myös ymmärtää ennalta ehkäisevien ja oikea-aikaisten palvelujen merkityksen.
Mirja Pirskanen, terveydenhoitaja ja luottamusmies

Helsinki tarvitsee ihmisiä, joille yhdenvertaisuus on ykkösasia. Anna Vuorjoki on tehnyt valtuustossa konkreettisia tekoja yhdenvertaisuuden puolesta ja hänen valtuustoaloitteensa tuloksena kaupungin työntekijöille on tarjottu koulutusta sateenkaarinuorten kohtaamisessa. Anna ymmärtää, että pieniltäkin tuntuvat asiat, kuten vaikkapa vessojen sukupuolimerkinnät, ovat yhdenvertaisuuden kannalta isoja ja että asiat eivät etene, ellei niistä puhuta. Anna tietää myös, ettei puhe riitä, vaan yhdenvertaisuuden vuoksi pitää jaksaa puurtaa, vääntää ja tehdä työtä. Haluan Annan valtuustoon jatkamaan tätä työtä.
Riikka Taavetti, tutkija, VTM, FM

Anna on vastuuntuntoinen ja oikeamielinen ihminen, joka todella kuuntelee jokaista mielipidettä ja arvostaa myös vieraita näkökulmia.
Atte Varis, psykologi ja psykoterapeutti

Anna on valveutuneesti toiminut sekä Helsingin asukastalojen, erityisesti
Oulunkylän Seurahuoneen että viheralueiden puolesta!

Erwin Woitsch, Oulunkylä-Seuran varapuheenjohtaja